12 Mayıs 2012 Cumartesi

Anneler Günü Neden İnternette Kutlanır ki?

Anne..
Hayattaki en değerli kelimedir herkese göre. Herkes babadan nefret eder de anneden edemez o derece. İnsanın sığınıp liman olabileceği, seni hatalarınla, doğrularınla kabul edip yeri gelince gururlanacağı tek insan anne. Kıymetini bilmiyoruz orası ayrı.
Gelelim asıl meseleye. Anneler günü.. Hayattaki en saçma günlerin ikincisi bana göre. 1 sevgililer günü 2 anneler günü. Annelerin kıymeti 1 günde anlaşılıyorsa ne ala, buyursun kutlansın bu gün. Ama sen anneye saygısızlık yap, gram iyiliğin dokunmasın gel anneler gününde elini öp kutla. Kutsal bir gün değil ki herkesin ağzına pelesenk olmuş anneler günü de anneler günü. Saçmalığın daniskası.
Diğer konu da annesi olmayanlar. Yahu insanın nete giresi gelmiyor 1 hafta sırf her baktığı yerde anne kelimesini görüp hüzünlenecek diye. Hiç mi düşünülmez bu insanlar. Anne bu anne! Eski erkek arkadaşın değil. Hayret bir şey.
İnsanı çileden çıkartır şu insanoğlu. Karşımızdakini düşünmeden hareket etmek acayip hoşumuza gidiyor.
Madem anneler günü, internete girip yazacağına git annenin dizinin dibine. Herkeste sessiz sakin geçirsin şu günü . Hayretler olsun.

Tüm annelerin ellerinden öperim. Her gün sizin olsun.
Selametlee
rojdda

Hiç yorum yok: