3 Ekim 2009 Cumartesi

Ekim'in İlk Yazısı .. Ne Dertliyiz Bea =)


Yine Efkar Gecesi Desem Tam Yerini Bulur Sanırım Bu Söz .. Her Mutlulugun Arkasında Gizli Saklanmış Bir Gözyaşı Kalıyor Dışarıya Atan Kendini .. Kolay Mı Her Şey ?? Olmamalıydı Dediğimiz Şeyleri Yaşıyorsak Hayatta Her Şey Kolay Mı? Sorusuna Hayır Deriz .. Bakıyorumda Bazen Etrafıma .. Şükrediyorum Mutluyum Bu Yüzden .. Ama Bazende Bakıyorumda Bizden Ne Güzel Durumda Olanlar Var İmreniyoruz Gibi Baktıgımız Şu Hayatta .. Halbuki İmrenmek Denmez Ona .. Şeref Ekmek Bulamazken Şerefsiz Bulur Deriz .. İşte Ispatı Tam Karşında Duruyor Diye Dürteriz Yanımızdakine ..

Hayat Bu İşte . Al Sana Hayat .. Hiç Değişmeyen Değişmeyecek Olan Hayat Felsefesi .. Felsefelerde Artık Ayakta Tutamıyor Bizi .. Çünkü Aldıkça Alıyoruz Darbeleri .. Beleş Nasılsa Darbe Almak Bedava Malum Son Günlerin Modası .. >> Şerefsizlik ! .. Bu Var Oldukça Beleşlerde Havada Uçuşur Zaten ..


Bu Sabah Annemin Bir Sözü Çok Dikkatimi Çekti .. " Erkekler Biliyor Kimin Kolayca Vereceğini " .. Doğru mu?? Bu Söze Çok Takıldım .. Bence Öyle Değil .. Şimdi Vermeyen Kızlar Değersiz Verenler El Üstünde Tutuluyor Nedense .. Gurursuzluk Zaten Göbek İsimleri .. Onlar Daha Çok Rağbette Bizim Gibiler Her Zaman Aşağıda Kalıcaktır Emin Ol Dostum .. Bizide Dürüstlükten Vazgeçirmeye Çalışıyorlar Ama Yemezler .. Bin Yıl Bekarda Kalacağımı Bilsem Yinede NAMUSUM , GURURUM , ŞEREFİM ,İMANIM .. Derim ! Bir Elime Güneşi Bir Elime Ay'ı Verseler Ben Davamdan Vazgeçmem Demiş Efendimiz .. İşte Örnek Alınacak İnsan Sözlerinden Nasılda Belli Oluyor Değil Mi ??

Tek Yanlış Tüm Doğruyu Götürür Mü ?? Götürür Mü Diye Çok Düşündüm Kendi Hatalarımı da Göz Önünde Bulundurarak .. Ama Gerçekten Götürüyor .. Bu Zaman Kadar Tek Hatada Silindim Herkesin Rehberinden .. Demekki Götürüyormuş Tek Hata .. Yazık ! Bir Elmanın Yarısı Çürükse Hepsini Atıveriyoruz .. YANLIŞ ! Hata Mı Yapıyoruz Doğru Mu Tartışılcak Bir Konu .. Bence Hatanın Cinsine Bağlı Doğruyu Götürmesi .. Pişmanlık İse .. Asla Kabul Edilir Bir Şey Değil ! Neye Yarar Son Pişmanlık ..

Hiç yorum yok: