28 Ağustos 2009 Cuma

Gereksiz ..

Yine Saat 02:10 .. Yine Geceyi Boyladık .. ! Yine Efkarımız Dem Tutuyor Başımızda Yeller Eserken .. Yine Lüzumsuz Şeylere Üzülüp Kırıyoruz Kalbimizi .. Kendi Kendimize Ediyoruz Aslında .. Değmeyecek Olaylar .. Yaşananlar .. Unutulmaz Derler Ama Bende İzler Kalmamışken Hatırlamak Çok Saçma .. Acıtmıyor Nasıl Olsa ! Arada Bir Suratımız Asık Olsa da.. 
Gülmek .. Böylesine Yakışırken Bana .. Böylesine Severken Gizli Saklı .. Belkide Böyle Sevmek Üzüyor , Yakıyor Canımızı .. Söylenmemiş Sözler Sakladıkça Sandıklarda .. Bir Bir Batırıyor Yüreğimize Kanatırcasına .. ! Bilinmez .. Aslında Sır Doludur Her Yürek .. Ne Kadar Kendini Anlatmaya Sevdirmeye Çalışsan da .. Tam Olarak İfade Edemez İnsan .. Binbir Tane İnsana Aç İnsan Varken .. Böylesine Saldırgan Olmak .. Çok Ayıp !
Gitme Yüreğim .. Dur Vazgeçme .. Biliyorsun En İmkansızlarda Sen Dönmedin Yolundan .. Sen Bunu Başarabilirsin .. Ne İmkansızlıklarla Çevrildi O Ruhun .. Ne Darbelerle Kuşandı Kaçamadı .. Kaçacak Yer Bulamadı Kendine .. ! Yapma .. Bunu Hem Bana Hem Sana Yapma Yüreğim .. Karanlıklarda Boğulmaya Devam Et Ama Bunu Bize Yapma ! ..

Roj 

Hiç yorum yok: